zondag 13 januari 2013

Film Review: Silver Lining Playbook.

Foto: shemoviegeek.com
After a stint in a mental institution, former teacher Pat Solitano moves back in with his parents and tries to reconcile with his ex-wife. Things get more challenging when Pat meets Tiffany, a mysterious girl with problems of her own.

------------------------------------------

Wauw, Wauw, Wauw, dat is wat ik kan zeggen. Dit is een geweldige film, humor, romantiek, van alles zit er een beetje in. Natuurlijk kan ik soms een beetje overdrijven in mijn reacties om films want elke keer als ik een geweldige film zie zeg ik wauw, dat is mijn favoriete film ever. Maar goed nu geen geintjes, Dit is gewoon een geweldige film en dat wordt maar weer bevestigd door alle awards en nominaties (waaronder 8 maal voor een oscar!)

Nouja nu dan mijn menig, spoilervrij (of hier doe ik mijn absolute best voor.)
De film is een echte romantic comedy, je kunt er heerlijk naar kijken. De humor is gewoon goed en hoe alle acteurs de personages neerzetten is helemaal buiten gewoon geweldig. Cooper, Lawrence en DeNiro zijn echt naar de top gestegen, ze staan er, sterk en er is geen vuiltje aan te merken over hoe de personen neer zetten die problemen hebben.

Op het eind kon ik het niet laten om wat tranen te laten vallen, maar het was gewoon een mooi einde. Precies goed en je zat er de hele film eigenlijk al op te wachten wanneer dit nou ging gebeuren.
Taalgebruik in de film is wel gewoon recht voor zijn raap en kijk er dus niet vreemd van op dat er heerlijk word rond gegooid met het woordje fuck, fuckers en andere varianten hierop.

In Nederland komt die op 28 februari in de bioscoop en ik zeg, vooral gaan zien! Het zal zeker je geld voor dat ene bioscoop kaartje zeker waard zijn (mits je niet van romantic comedy's houd ofcourse)

4 opmerkingen:

 1. Ben zeer benieuwd naar de film! Gaat zeker een biosbezoekje worden als die uit is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd! Ik kijk er al lang naar uit kom hem te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben erg benieuwd! Ik ga deze ook zo snel mogelijk kijken, maar een bioscoop bezoekje wordt het denk ik voor mij niet. Dat zijn er al veel te veel de komende maanden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sounds fantastic, really want to see it :D

  BeantwoordenVerwijderen