dinsdag 15 januari 2013

Gefascineerd door: Candice Accola

fotos: candice-accola.com

Een schrijf topic dat ik graag wil herhalen, miss zullen er dingen voorbij komen die ik al eens vaker heb behandelt sommige niet. Vandaag ga ik het hebben over Candice Accola.
De meeste zullen haar vast kennen als Caroline Forbes uit The Vampire Diaries, maar er is zoveel meer dan alleen dat. Gastrollen in how I met your mother, Supernatural en veel meer, maar ook in de mini online serie 'Dating rules from my future self'. Als je ooit tijd hebt dit te kijken raad ik het zeker aan.

Naast haar Acteer werk zingt Candice ook. In 2006 heeft ze zelf een album uitgebracht onder de naam van 'It's Always the Innocent Ones' dit album heeft in amerika niet bepaald succes behaald. Naast dit album is ze ook achtergrond zangeres geweest van Miley Cyrus/Hannah Montana. Zelf vind ik dat ze een pracht stem heeft om naar te luisteren en ik raad zeker aan om het album eventjes te googelen.

Ook zet ze zich in voor goede doelen, zo heeft ze geholpen met een campagne voor de Lyme ziekte. Dit is een ziekte die word veroorzaakt door de beet van een teek. (helaas is de website waar ze zich voor inzette niet meer te vinden en verdere informatie ook niet) 
Naast dit goede doel steunt ze samen met Ian Somerhalder en Michael Trevino ook de 'It Get Better Project' waarin ze een doel hebben om zelfmoord onder lesbische, homo, bisexuele en transgender jongeren te voorkomen. 

Ik hoop dat Candice in de toekomst nog veel projecten zal doen qua acteren, muziek en het steunen van goede doelen. Hierin zal ik haar zeker steunen. 

Door wie ben jij gefascineerd?

5 opmerkingen:

 1. Oh ja ze zat ook in Supernatural! Ik ben dol op de aflevering waar ze in zit. :) Vond haar karakter in TVD eerst een beetje irritant maar als vampier vind ik haar geweldig. En ze is prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Candice is gewoon een geweldige actrice. Wil heel graag nog eens een keer helemaal 'Dating rules from my future self' zien, heb pas een klein stukje daarvan gehad. Volgens mij heeft ze qua persoonlijkheid ook super lief en leuk, zo komt ze in ieder geval zeker altijd over in interviews etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Candice is echt <3. Ze acteert geweldig, ze zingt geweldig en volgens mij is ze qua persoonlijkheid ook gewoon geweldig. Zij en Nina Dobrev zijn allebei meiden waar ik helemaal weg van ben :3 Ik heb Candice haar album al een paar jaar op men computer en ik blijf het geweldige muziek vinden. Zou echt graag een nieuw album van haar willen zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken haar niet eens! :( Maar dat komt misschien, omdat ik liever films kijk dan series.. :) Ze is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Candice is geweldig. Misschien moet je eens wat rond youtube-en of googlen :D vooral de mini serie waar ik het over had is geweldig grappig :)

   Verwijderen