dinsdag 8 januari 2013

Make-Up Wishlist


Elk meisje heeft zo haar wensenlijst en zo heb ik dat natuurlijk ook. Dit keer geen kleding of accessoires maar een keertje make-up. Sommige mensen kijken vast raar op, vooral diegene die mij al veel langer kennen dan een half jaar/jaartje. Nee vroeger moest ik niet aan make-up denken en nu ga ik sowieso zonder een poeder en mascara niet de deur uit. Dit is wel heel dramatische neergezet, maar ja als ik naar school ga of familie dan ga ik niet meer 'kaal' om het zo te noemen.

Wat staat er nou precies op mijn make-up wishlist:
Sleek I-Divine Oh So Special Palette: €8,95 bij Miss Lipgloss Shop
Catrice Prime and Fine Highlighter: €4,49 bij Kruidvat of Trekpleister.
Catrice Prime and Fine Translucent loose powder: € 5,59 bij Kruidvat of Trekpleister.
Catrice Powder Brush: €4,49 bij Kruidvat of Trekpleister.

Waarom deze producten zal je zeggen nou dat zal ik haarfijn eventjes gaan uitleggen.
De Sleek Palette, deze heb ik gekozen uit een hele berg paletten van dit merk. Waarom deze, nou door de lichte natuurlijke kleuren voornamelijk. Er zit hele mooie roze en bruin tinten in en qua make-up gebruik ik dat het vaakst vandaar deze palette waar alles netjes bij elkaar zit. daarnaast met de paar donkere kleuren kun je een perfecte smokey eye maken. (ook al heb ik geen flauw idee hoe dat moet hahaha)

Als tweede de highlighter, dit is een licht roze highlighter. momenteel gebruik ik vaak mijn witte oogschaduw om me wenkbrauw bot en de binnenkant van me ogen wat te accentueren maar dit oogt vaak heel onnatuurlijk dus wil ik graag wat make-up dat daarvoor bestemd is.

Het derde product is het op het oog witte poeder. het is bedoelt om je foundation af te poederen.
Momenteel gebruik ik daar een huidkleurige poeder voor wat niet ten goede komt van mijn foundation dus wil ik heel graag deze of die van essence kopen om uit te proberen.
het vierde product is overduidelijk een poeder brush om de poeder hier boven mee aan te brengen.

Ik zal proberen om als ik deze producten binnen heb hier desnoods een korte review over te schrijven of het mij bevalt of absoluut niet. Dat houden jullie van mij te goed en nu had ik nog als vraag wat jullie meer op deze blog willen zien, fashion, dingen waar ik over gefascineerd ben, nog meer make-up of toch over boeken.
laat het me vooral weten in de comments hier onder. 

6 opmerkingen:

  1. leuk zo'n wishlist! palettes ♥ die prime and fine translucent powder heb ik ook, prima ding! die highlighter is alleen wel voor je cheeckbones he ;) misschien kan je voor je ogen beter een oogschaduw kopen want die komen sowieso mooier uit bij je ogen dan een gezicht highligther.. het zal vast wel werken maar ach.. als je puur voor je ogen doet is oogschaduw veel cheaper :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het nadeel is, bij mij gaat make-up op die plekken enorm korrelen en een bronzer vind ik een beetje te vaak. Heb op sommige beautyblogs ook gezien dat ze highlighter ook gewoon op het wenkbrauwbot aanbrengen voor een subtiele shimmer. :)

      Verwijderen
    2. Ah oke haha. Ik had er nooit van gehoord om face highlighter op je ogen te doen maar het kan vast wel :')

      Verwijderen
  2. Ik ben niet zo'n grote fan van Essence omdat het vaak vrij snel weer van je gezicht verdwijnt. Maar deze producten zien er goed uit. :) Ik gebruik eigenlijk geen van allen omdat ik super simpel ben met make-up haha. Hoop dat je ze snel kan kopen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb veel essence en heb daar zelf geen problemen mee, maar ben toch een groter fan van catrice, iets duurder maar wel heel fijn. heb nu 2 oogpotloden die geweldig zijn. :D

      Verwijderen
  3. Ik draag zelf eigenlijk vrij weinig make-up, mascara dat wel en af en toe oogschaduw, maar niet dagelijks. Het eerste palette ziet er wel mooi uit overigens!

    BeantwoordenVerwijderen