dinsdag 5 februari 2013

Favoriete TV Show: The Vampire Diaries.

fotos: google.com

A high school girl is torn between two vampire brothers.


Jaaa, The Vampire Diaries. Echt mijn nr 1 onder mijn favoriete tv shows. 
Elke week kijk ik er weer naar uit, en nu ga ik gewoon eventjes vertellen waarom ik dat vind.

Ik ben TVD gaan kijken volgens mij zelfs vanaf de eerste aflevering. Dit was 10 september 2009, (ik heb het gegoogled hoor, dont you worry, zo erg ben ik niet) het was iets nieuws iets spannendst en ja meer de originele manier van een vampier. Seizoen 1 was voor mij een lekker seizoen om te kijken, had niet echt favoriete personages.

Vanaf seizoen 2 begon ik wel een favoriet te krijgen, Caroline Forbes. (Gespeeld door Candice Accola.)
Haar Personage was ja bad ass en vol girl power wat ik echt geweldig vond/vind. Seizoen 2 was daarin een geweldig seizoen, helemaal toen Elijah erin kwam (gespeeld door Daniel Gillies) en richting het einde de nieuwe big bad, klaus erin kwam. (gespeeld door Joseph Morgan.) In het begin vond ik hem zelfs eng en vreselijk.

Toen kwam seizoen 3 en kwam je meer te weten over The Originals en kwam Rebekah (Gespeeld door Claire Holt) erin voor. Ik genoot met volle teugen van dit seizoen, niet door het hoofd trio maar door caroline en de original family. Langzaam kwam ook de liefdes koppel Klaroline (Klaus & Caroline) erin voor en was ik helemaal om. Seizoen 4 begon ook geweldig en de verhaallijn is erg spannend. We zullen zien wat de rest van het seizoen ons gaat brengen.

Ja zoals je kan lezen vind ik het ja geweldig, het laat me lachen, huilen, bijna alle emoties voorbij. Het is iets voor mij en echt zeker weten mijn ultieme relax momentje in de week, DE serie waar ik naar uit kijk.

Wat is jou serie waar jij altijd naar uitkijkt, jou een rollercoaster van emotie laat doormaken? Daarnaast heb jij ooit van TVD gekeken en wat vond jij er van? En als je het nog nooit gezien hebt, lijkt het je dan wat?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben er ermee begonnen een paar jaar geleden, maar ik vond het niets voor mij. Het verhaal in het eerste seizoen vond ik niet zo interessant, en het sprak me gewoon niet aan. Als het voorbij komt op tv, dan kijk ik het wel eens, maar ik volg het niet. Maar ik ben duidelijk in de minderheid, want ik ken enorm veel mensen die het een topserie vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk. Was vooral een fan van het eerste en tweede seizoen. Daarna werd het voor mij eigenlijk al wat minder. Ik kijk het nog steeds maar het veranderd mij iets teveel van verhaallijn. Mijn favoriete serie blijft daarnaast zeker Game of Thrones. Daar heb ik vrijwel nooit iets over te klagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind TVD helemaal geweldig! Ik ben ook nog fan van Pretty Little Liars and Grey's Anatomy (om er maar twee op te noemen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, moet ik nog laten weten wat ik van de serie vind? Grote grote fan, ook van de Originals in de serie net als jijzelf ;) (En Stefan!)

  BeantwoordenVerwijderen