zondag 17 februari 2013

H&M Wishlist

Foto's H&M
Een H&M wishlist, het blijft toch mijn favoriete merk omtrend schoenen en accessoires om me looks wat mee op te krikken. Lees hier waarom ik dit precies leuk vind en daarom dus graag als aanvulling van me kast wil hebben.

De Hoed (€9,95) is iets dat ik absoluut nog niet in me kast heb maar wat mij toch best leuk staat. De reden waarom ik er nog geen een heb is omdat ik geen flauw benul heb hoe ik hem moet stijlen met mijn kleding, misschien heeft 1 van mijn lezers een tip?

Het Sjaaltje (€9,95) is een accessoires die ik wel degelijk in me kast heb maar deze aanvulling van zwart/wit is iets wat ik nog niet heb dus zal er ook perfect bijpassen al denk ik zo.

Een paar mooie oorbellen (€7,95) is ook niet verkeerd natuurlijk, het grappig is dat deze wel past bij mijn primark ketting die ik al wel langere tijd in mijn bezit heb. Design zelf is erg simpel maar toch leuk om in je oren te hangen. 

Vervolgens een nette zwart/witte tas (€29,95). Ik heb al tassen genoeg en zal deze dan ook vast niet snel kopen maar toch vind ik het een mooie eye catcher dat door zijn neutrale kleuren een mooie toevoeging is voor mijn kledingkast. 

Als een na laatste een setje armbandjes (€4,95) in neutrale kleuren die toch makkelijk samen te voegen zijn met elk soort kleding stuk en kleur. Ik vond dit super leuk, wat speelsere kleuren voor om mijn pols aangezien het enige dat ik heb zilver of zilver plated is. Toch een keertje wat anders.

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in mijn H&M wishlist is een paar geweldige schoenen (€39,95). Dit paar lijkt heel erg op het andere paar schoenen waar ik wel eens over heb geblogt (hier). Het pluspunt aan deze vind ik alsnog de bredere hak, maar ook dat dit een schoen is die wel helemaal om je voet heen zit, voor mij geeft dit wat meer stevigheid dan alleen een bandje en zal waarschijnlijk nog comfortabelere lopen hierdoor.

Wie weet wat in mijn kledingkast zal verschijnen, Maar ja, mocht dit gebeuren zal ik het zeker laten weten.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke items! Ik vind de tas en de oorbellen heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuke schoenen, heel gaaf. Vind de tas ook mooi en je weet mijn mening over hoedjes, leuk maar weet zelf ook niet heel goed hoe te combineren

    BeantwoordenVerwijderen