donderdag 28 februari 2013

Kijk uit naar: Events

Ja, tijd voor een nieuwe kijk uit naar, dit maal heb ik het over 3 events die ik tussen nu en eind juni ga bezoeken en waar ik super enthousiast voor ben. Bijna op het punt van hyper zijn.


Een event dat je zeker eens bezocht moet hebben als Fantasy Geek. Het is een heel weekend lang bij de kasteel tuinen van Haarzuilens. Het hele weekend kun je, je ogen te feest geven aan allerlei gemaakte creaties, workshops, stands, noem maar op. In iedergeval alles omtrend fantasy.

Dit jaar ga ik samen met mijn zusje Marije op Zaterdag naar dit event. Ik zelf ga gekleed als een Slytherin Student (hierbij denkende aan vrouwelijke versie Draco Malfoy) en mijn zusje trekt mijn jurk van vorig jaar aan.
Als we zijn geweest zal ik er zeker even een blog aan weiden, want tja, dit is toch echt wel 1 van me favoriete events.


#2. The Vampire Diaries Event
Op dit Event, neergezet door Yasmine en Kelly ben ik Vrijwilliger. Het event vind plaats op 27 April 2013 in 't Veerhuis te Nieuwegein. Ik help om de dag in goede banen te leiden samen met Arlette en Marijne. Ook al ben ik vrijwilliger, ik heb wel meegedaan aan een look-a-like wedstrijd en de art wedstrijd. Het resultaat van beide en een verslag van de dag zal ik zeker hier ook neer zetten zodat jullie ook weten wat er allemaal gaande is geweest op deze toffe dag.


#3. Insurgence Germany
Insurgence Germany is een onofficiele conventie van The Vampire Diaries georganiseerd door Rogue Events. Op dit event leer je fans kennen, ga je naar stage talks van acteurs uit de show, kun je hun handtekeningen krijgen, maar heb je ook zeker de kans om met hun op de foto te gaan of ze te ontmoeten in een coffee lounge. Geïnteresseerd, neem zeker een kijkje op de website.

Naar dit Event ga ik samen met Arlette en Yasmine en ben ik echt helemaal hotel de botel over. Ja ik ben groot fan van deze show en kan zeker niet wachten om 9 van de acteurs te ontmoeten. (voor de lijst van acteurs klik dan ook even op de link hierboven) We zitten het hele weekend in een gasten huis in Bad Wildungen en het hele weekend ben je onder de pannen in het conventie hotel voor alles The Vampire Diaries. Ja, wat kan ik er nog meer over zeggen, genoeg vast wel maar dat doe ik nu maar niet. Ook hiervan komt zeker te weten een prachtig verslag online te staan.


Helaas duurt het nog wel even voordat ik deze events kan bezoeken, tot die tijd hou ik me heerlijk bezig met mezelf hyper te maken en al te genieten op de weg er naar toe. Jullie een event waar je enorm naar uit kijkt?

5 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke dingen komen eraan! :D Als het kon was ik ook naar alle evenementen gegaan. Ik ben nog aan het nadenken of ik terug wil vliegen voor de EFF, maar ik moet er nog even over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel leuk als je kan komen :D altijd wel gezellig een mini meeting haha.

   Verwijderen
 2. Aah zo leuk! :D
  Ergens ben ik jaloers, maar langs de andere kant is het ook weer zoveel geld dat je kwijt bent..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker veel geld, maar ik wil het 1 keer in me leven hebben gedaan. Anders weet ik zeker dat ik ooit spijt ga krijgen.

   Verwijderen