dinsdag 26 februari 2013

Mijn Merchandise part 1


Ja, de blog waar ik al over gehint had in mijn merchandise wishlist post.  Toen ik mijn foto's uitzocht bedacht ik mij nog, maar dit is niet alles, Ik heb veel meer. Dus er komt in de toekomst ook nog een deel 2 aan, super leuk toch. 

De foto hierboven is een (nep) houten doosje met daarin alle Hogwarts House crests (noble collection). Het zijn pinnetjes die je dus zelf ook op jasjes, kostuums wat dan ook kan spelden. Ik heb deze zelf gekocht bij Hamley's in Londen en heb het een hele tijd weggeborgen bang dat ik er eentje kwijt zou raken. Sinds kort ligt het bij me sieraden en fleur ik er vaak 1 van me colberts mee op, krijg hier zeker ook erg positieve reacties op wat ik super leuk vind. 


Om het even te houden op het onderwerp Harry Potter is dit mijn lange ketting met bedels van Canvas Warriors. Aan de ketting hangt de over duidelijke snitch en the deathly hallows sign. Vond beide erg typerend voor harry potter en als ik het om heb, wordt het wel herkent als. Geen officiele merchandise maar zeker wel heel erg leuk.


Een hele andere richting in maar nog steeds met magie te maken zijn mijn Charmed oorbellen. Dit is ook geen officiële merchandise en wordt dus eerder verkocht onder her mom van Triquetra oorbellen,  het is officieel dus een Keltische religieus teken. Voor mij zal het altijd en alleen mijn Charmed Oorbellen blijven.
Heb deze al echt een aantal jaar en heb dus geen idee meer waar ik deze vandaan heb gehaald.


Vervolgens slaan we een hoek in van de vampieren. Dit is een Replica van Caroline Forbes haar Vervain ketting. Deze ketting heb ik wederom gekocht bij Canvas Warriors terwijl ik in London was bij een conventie. Vind het een super mooie ketting en zit ook vervain in, enige nadeel is dat het silver plated is en dat hij na een paar keer dragen helaas oranje zal worden, dus ben er erg zuinig mee.


Als laatste van vandaag mijn mockingjay pin, het is de pin die katniss everdeen draagt uit The Hunger Games. Dit is dus ook echt een pin en draag deze met regelmaat om mijn colbert jasje mee op te vrolijken, net zoals de Hogwarts pinnen. Zelf heb ik deze gewonnen op een fan wedstrijd van district12.be maar is ook  zeker online te koop.


Hopelijk vonden jullie dit een interessante post, ik ga zeker nog een deel 2 maken want ja er mist nogal behoorlijk wat haha. Wat hebben jullie aan Merchandise en zijn jullie er net zo verzot op als mij? laat het me weten.

6 opmerkingen:

 1. Leuke merchandise dingen heb je! :) Ik heb een aantal dingen van verschillende fandoms maar kan uit m'n hoofd niet opnoemen, maar vind het wel allemaal heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super toffe dingen heb je! :D Leuk idee voor een post ook. Ik ben zelf gek op merchandise. :) Ook t-shirts en outfits vind ik super tof. Mijn laatste aanwinst (of nou ja een cadeau eigenlijk) is de officiële HBO Targaryen ring waar ik nog steed super blij mee ben. Heb ook het een en ander van Harry Potter, the Chronicles of Narnia, Supernatural en Lord of the Rings.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen :D Ik heb ook een Mockingjay pin en ik heb ook Harry Potter kettingen van Canvas Warriors, maar de mijne zien er ietsje anders uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoef niet meer op te noemen wat ik allemaal heb he? Dat weet je zo onderhand wel :P Nice merchandise though :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super gave dingen!
  Ik hou altijd wel van dit soort merchandise :D Ik heb zelf ook die Mockingjay pin en ik wil heel graag nog een keer de Timeturner van Hermoine hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is nog maar helft van me merchendise stash haha, deel 2 komt nog :D heb namelijk nog veel meer harry potter dingen.

   Verwijderen