donderdag 7 februari 2013

Nieuwe Liefde, Lipstick

Fotos: Mijzelf.
Ja, een nieuwe liefde in mijn leven, Lipsticks. Natuurlijk zie je deze foto en denk je, twee? Ja nog maar twee, waarom nou ja het is nieuw voor mij en ik zoek graag gewoon de juiste kleur en koop dus niet hals over kop veel nieuwe kleuren erbij. Vraag het over een jaar nog maar, dan zitten er vast 10 tot 20 bij in de collectie.
(na het schrijven van deze post is er al 1 bijgekomen, maar helaas heeft me moeder deze al kapot gemaakt :( )


Swatches, links NYC 435 Tender Blush en rechts Lancome, Rouge in Love, 240M, Rose en Déshabillé


Rouge in Love Lipstick van Lancome, mijn eerste lipstick en tegelijk ook mijn duurste. Ik heb hier volgens mij zo €25 euro voor betaald bij de Douglas. Ik vind de verpakking van de lipstick echt luxe uitstraling, het is van metaal en gecombineerd met matt en shiny tint. Het is een simpele verpakking maar dat vind ik toch heel erg mooi. De lipstick zelf is heerlijk gepigmenteerd en blijft zeker een aantal uur zitten, mits je niet eet of drinkt, anders toch tussendoor even bij werken.


New York Colour Ultra Last Lipstick. Mijn 2de lipstick en wel een heel stuk goedkoper. Deze was maar €2,99 bij de kruidvat. De verpakking oogt wat goedkoper met het plastic, maar toch vind ik het een mooie verpakking voor die prijs, het kan nog goedkoper lijken right? Toch voor die 3 euro heb je een gepigmenteerde lipstick die goed blijft zitten voor de prijsklasse waarin die zit. Natuurlijk na eten en drinken alles weer eventjes bij werken, maar voor die 3 euro doe je dat toch wel eventjes.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een andere kleur van de Rouge in Love line, maar het ze zijn echt prachtig en vind ze heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de Rouge in Love lipstick erg mooi! Het is dat ik nooit zo veel luxeproducten koop omdat ik het geld er niet voor heb, maar anders zou ik deze vast halen! :)

    BeantwoordenVerwijderen