vrijdag 15 februari 2013

Weekend met Arlette

Foto's: Mezelf (telefoon kwaliteit)
Jaa afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Arlette was hier. Dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig en het was super gezellig. Ondanks dat we een heel eind van mekaar af wonen zien we mekaar toch nog best wel met regelmaat (in de afgelopen 4 maand zelf 3 keer wow, nieuw record haha)
We zijn beide knetter gek maar samen zijn we dus nog vele male erger.

Voor de verandering dit weekend niet vol vampire diaries of veel praat over de opkomende conventie, nee dit keer gewoon 3 films en de wekelijkse TVD aflevering. Ja een nog grotere wow en surprise voor ons haha.
Naast de films (Angels Crest, Hugo (beide komt nog een review) en Pitch Perfect) die we verdeelt over vrijdag en zaterdag avond hebben keken zijn we zaterdag Zwolle in gedoken. Heb wat make-up dingetjes gekocht, een dvd en een super leuke blouse die ik jullie zaterdag laat zien in een shoplog.

Zondag heerlijk uitgeslapen en de rest van de ochtend kletsend door gebracht en toen was het helaas weer tijd om dag te zeggen. Niet getreurd, we zullen mekaar vast gauw weer zien, sowieso in April en vervolgens daarna nog in Juni.

De eerst volgende erop uit blog zal zijn na aankomende maandag want dan duik ik met Darlene en Sandra burgers zoo in. Hopelijk hebben we er een heerlijk weertje bij. Duim je mee voor ons?


4 opmerkingen:

  1. Klinkt alsof jullie het erg naar jullie zin hebben gehad, mooi zo! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was super gezellig weekend!! Ghehe je hebt me mijn eigen label gegeven hier in de blogpost? hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat jullie regelmatig afspreken!

    BeantwoordenVerwijderen