zaterdag 23 februari 2013

Wishlist: Merchandise

Foto's Mustmerch.com / Gator.nl
Als een fan girl heb je altijd wel dat ene wat je mist in je collectie aan merchandise en ik ben daar natuurlijk eentje van. Hier vier van die dingetjes die voor mij zeker wat zullen toevoegen aan mijn collectie.

#1. Caroline Forbes Bracelet
(€29,99)
Als groot fan van The Vampire Diaries en gezien Caroline mijn favoriete personage is, is het vast niet heel gek dat ik deze ook wil hebben. Ik vind het een prachtige armband het enige nadeel dat bij mij aan deze armband zit is dat hij silver plated is en dat bij veelvoudig gebruik het sieraad oranje/groen kan worden. Voor die prijs denk ik er dan nog maar wel een paar keer over na.

#2. Caroline Forbes Ring
(€23,99)
Hierbij natuurlijk de zelfde uitleg, vind het super mooi maar helaas weer silver plated, en op je vinger wordt dit nog sneller oranje/groen dan om je pols. Neemt niet weg van het feit dat ik hem dolgraag wil, maar dan komt de volgende obstakel om de hoek, en dat is dat beide maten zowel 17mm als 18mm veel te klein is.

#3. Draco Malfoy Wand
(€30,00)
Ik cosplay zelf een Slytherin student en heb zelf zeker ook een wand, een prachtig mooie van Luna Lovegood. Toch wil ik nog wel een wat duistere wand erbij hebben, puur om dat slytherin te benadrukken.
Die van Draco vind ik zo mooi omdat die zwart met hout kleur is en dat het design erg simpel is en ik hou van mooie, simpele dingen.

#4. The Horcrux Locket
(€60,00)
Nog een mooie toevoeging aan mijn cosplay student, het locket van Slytherin. is duidelijk toch waarom dit een aanwist zou zijn. Helaas blijft deze helemaal voorlopig op mijn wishlist, want ja, 60 euro heb ik niet zo 1,2,3 liggen.

Hebben jullie zelf dingen die je super graag wil hebben betreft merchandise, laat het mij weten!
er komt ook gauw een post aan met de merchandise die ik zelf in mijn bezit heb.

3 opmerkingen:

  1. Ik wil Draco's wand en the Horcrux Locket ook graag nog hebben. Ik heb nog wel een lijst van Harry Potter dingen die ik wil. Maar ook Game of Thrones merchandise staat erg hoog op mijn lijstje. Het enige nadeel is vaak de prijs.. Maar het is allemaal zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft ontzettend jammer dat de Caroline bracelet silver plated is. De ring zou je eventueel aan een kettinkje kunnen hangen, dan is de kans ook minder snel aanwezig dat hij oranje/groen wordt, maar weet niet of je het op die manier mooi zou vinden ;) Dhe Horcrux Locket is ook ontzettend mooi, maar mijn voorkeur gaat toch naar de timeturner, maar die is helaas ook zeker niet goedkoop. Dat blijft inderdaad altijd een groot nadeel. Verder heb ik onlangs eens rond gezocht op kettingen a la de lapis ketting van Katherine, want dat is toch wel echt een beauty die ik graag zou willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Merch is zo leuk :D Ik wil ook wel een wand maar ik weet niet van wie.

    BeantwoordenVerwijderen