donderdag 7 maart 2013

Favoriete TV Show: Game of Thrones

Foto: Google.nl
Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros.

De laatste in deze serie van favoriete tv shows,  Game of Thrones.
De meeste die mij volgen hebben er van gehoord of kijken het zelf ook. Ik heb het pas in de zomer van 2012 gekeken en kon vanaf het moment dat de laatste second van de laatste aflevering van seizoen 2 was gevallen, niet meer wachten op seizoen 3. Gelukkig is die bijna hier.

ik heb een junkie betreft Middle Age shows. Het intrigeert mij, de manieren van die tijd, hun manier van praten, de klederdracht, alles nog te paard. ja dat is echt mijn ding omtrend series en ben dan ook groot fan van The Tudors.

Ik heb wel moeite zo nu en dan als ze weer een paar onschuldige dieren afslachten maar verder, oorlog, sex het boeit me niet echt en kijk gerust verder zonder me ogen af te wenden.
Ja, wat is er verder nog over te zeggen. Owh ja, heb je het nog niet gezien zeker kijken, tenzij bloed, doden, dode dieren en sex niet jou ding is, dan zou ik het zeker afslaan.

5 opmerkingen:

 1. Ik kijk Game of Thrones sinds juni 2011 en vind het geweldig. Het is mijn all time favoriete tv show en ben ook absoluut dol op de boeken. Ik zou niet meteen zeggen: als bloed, doden en sex niet jou ding is.. Kijk het dan niet! Want deze serie is zoveel meer dan alleen dat, de verhaallijn is zo sterk. Ik ben een grote fan. :) Kan niet wachten tot 31 maart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik weet dat de verhaallijn sterk is, maar als die dingen je echt niet aanstaan, kan de verhaallijn zo goed zijn maar dan haken ze meestal toch af.

   Verwijderen
 2. Ik sla het af haha. Het is gewoon niet zo mijn verhaal denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie af en toe trailers of kleine stukjes ervan en dan denk ik, de storyline moet zoo goed zijn en dan zie ik iets meer en weet ik zeker dat ik dit niet kan volhouden m volledig te zien, haha

  BeantwoordenVerwijderen