dinsdag 26 maart 2013

I Heart Spring Tag

Ik ben getagd door Dani om deze tag te doen. Hij zag er super leuk uit dus ik dacht, kom dat gaan we eventjes doen. Ik heb het vertaald naar het nederlands en als jij het leuk vind deze tag over te nemen, doe dit vooral ;) Zowel in het Nederlands als in het Engels. Bij deze dus, Enjoy!

1. Favoriete lente nagellak.
Ik heb een wat neutrale kleur gekozen, twee mooie pastel tinten en een wat meer koraal knal tint. Kleurtjes die me echt opvrolijken en doen laten denken aan de lente.

2. Wat is je must have lipstick kleur voor deze lente?
Ik heb zelf al 3 roze/rood tinten en 1 wat dondere nude kleur. Het enige wat ik nog echt wil hebben dan is een lichte nude kleur die wel richting het roze neigt.

3. Laat ons jou favoriete lente jurk zien.
Zelf heb ik absoluut geen jurkjes in mijn kast hangen maar door wat aankomende events heb ik wel al op internet gezocht. Ik heb 2 super leuke jurkjes gevonden met een super leuke bloemen print van Miss Etam Plus en van Promiss XL.

4. Wat is jou favoriete bloem?
Ik vind veel bloemen machtig mooi maar heb er uiteindelijk een uitgekozen, het madeliefje. Het is een simpele bloem die je altijd tegen komt in grote gras oppervlaktes. Ik hou van eenvoud en dit bloemetje heeft dit.

5. Favoriete lente accessoire? 
Een luchtige sjaal die bepaalde donker kleurige outfits lekker opfleurt met de kleurtjes.

6. Welke lente trend ben jij het meest enthousiast voor? (Make-up, Fashion, Beide?)
Truth be told, Ik heb geen flauw idee van de trends en het zal me niet heel veel kunnen schelen. Ik doe lekker wat ik zelf wil en waar ik mij goed bij voel. Of dit nou bloemetjes zijn of donkere kleuren met knal accenten, het is mijn keuze.

7. Favoriete lente kaars?
Ik brand niet echt kaarsen maar ik heb wel van die olie stokjes op mijn kamer staan. Ik ben helemaal gek van de geur lotus, heerlijk fris en bloemig geurtje. Die olie zelf laat mijn kamer ook subtiel er naar laten ruiken. Vind het absoluut heerlijk.

8. Favoriete Body Spray / Parfum voor de Lente?
Ik heb geen favoriet, daarin tegen zijn al mijn geurtjes bloemig dus altijd goed voor de lente, vind je niet.

9. Hoe is de lente waar jij woont?
Koud, veel wind en toevallig al 2 dagen op rij een heerlijk zonnetje waar ik zeker van geniet.

10. Wat is jou favoriete ding in de lente?
Iedereen is vrolijk, jonge dieren die geboren worden, De vogeltjes fluiten, planten begin te groeien en bloemetjes komen uit. Zal ik nog even doorgaan? haha.

11. Ben jij een Lente schoonmaker?
Nee, in het algemeen hou ik mijn kamer aardig schoon vanwege me allergie maar momenteel is het 1 grote stof bende haha. Hoog tijd dus om alles even af te gaan nemen.

12. Plannen voor Springbreak of elke andere opkomende vakantie?
Springbreak niks en ook niet echt voor andere vakanties. Het enige dat geplant staan zijn events, een verjaardag en een bruiloft. Niet erg bijzonder, wie weet doe ik nog wat inplannen voor de zomer, maar dat zal vast erg last minute zijn.

Hopelijk heb je het leuk gevonden mijn antwoorden te lezen en wie weet kom ik deze tag nog vaker tegen. Wees vooral dus erg vrij om hem over te nemen en zelf ook lekker in dat Lente gevoel te kruipen.

3 opmerkingen:

  1. Leukk! :) die jurkjes zijn leuk trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijft een leuke tag dit. Leuke antwoorden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht dat ik hier al gereageerd had, maar okay! Echt leuk om de antwoorden te lezen en ik word gewoon alleen al vrolijk van zulke blogjes :D

    BeantwoordenVerwijderen