zondag 17 maart 2013

Movie Review: The Avengers

Foto: Google.nl
Nick Fury of S.H.I.E.L.D. brings together a team of super humans to form The Avengers to help save the Earth from Loki and his army.

Truth be Told, Ik heb geen enkele film gezien, die los staat van The Avengers, waarom? Geen flauw idee, het trekt me vaak niet zo. De enige films die ik heb gezien die comic book related zijn is Spider Man. Niet die nieuwe met Andrew Garfield maar die met Tobey Maguire. Maar goed dat terzijde haha. (niet vergeten dat ik ook bits en pieces van Iron Man heb gezien hoor)

Ik ging dus erg blanco de film in en wist niet zo goed wat ik moest verwachten. De film is best hoog geprezen  in de media en door mensen die ik ken. Maar desondanks was ik erg blanco, de achtergrond verhalen van al de personages waren ook onbekend voor mij.

Na een poosje kijken en langzaam richting de actie en alles, ja het begon me toch te intrigeren. Waarom? Ik zou het niet weten. Het acteerwerk was on point, Special effect geweldig gaaf en het verhaal erg sterk en zelfs te volgen voor complete leken in de wereld van zulke films, zoals ik.

Dus om een lang verhaal kort te maken, IK BEN FAN en kan zeker niet wachten om het tweede deel te zien wanneer die ook ooit er mag komen en misschien, heel misschien kijk ik al die andere films gewoon ook nog eventjes. 

3 opmerkingen:

  1. Ik raad je zeker aan de 2 Iron Man's (en binnenkort de 3de) te kijken. Heb alle andere ook gezien (Captain America, Thor & the Hulk). Maar vind Iron Man toch echt de beste. Ik ben gek op de superhero movies. Vind de nieuwe Spiderman ook tof en aan de andere kant (DC) is er natuurlijk Batman wat geweldig is. :) Ja ik ben fan, vond the Avengers ook erg tof. Ben zelfs begonnen in wat comics.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toen ik The Avengers voor het eerst zag had ik ook nog geen enkele andere film gekeken die over een van hun ging, ook alleen Spiderman enzo.. Maar toen ik hoorde dat deze superhero film kwam wilde ik hem toch gaan kijken! En nu ben ik nog steeds groot fan na bijna een jaar ♥ ik zou zeker de andere films ook aanraden, vooral de Iron Man movies vind ik erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb vorig jaar The Avengers gezien, ook zonder eerste de andere films te hebben gezien en had eigenlijk een vrij hetzelfde gevoel. Ik moet overigens nog steeds een aantal van de andere films zijn, vooral de Iron Man films wil ik toch graag eens zien

    BeantwoordenVerwijderen