donderdag 14 maart 2013

Plussize: Mat Fashion

Foto: Google.nl/Mat Fashion.com
Een favoriet merk van mij als het gaat om grote maten mode, ondanks dat ik dit een geweldig merk vind heb ik er geen 1 item van in mijn kast. Waarom? Nou het is zo verschrikkelijk duur.., helaas.
Nu is natuurlijk de zomer collectie online en ik kon het niet weerstaan eventjes te kijken en tja, daar kwamen natuurlijk een paar hebberige handjes voorbij. Bij deze dan mijn 6 favoriete looks van Mat. Fashion.Vooral de bovenste 3 looks krijg ik een heel hebberig gevoel, het is echt mij Annelie, Speels, apart maar toch een super fashion gevoel omdat het toch eens wat anders is dan wat er al op de markt is.
Naast deze super looks heeft de collectie altijd een stylebook, waaronder verschillende stijlen zitten en die hebben ook super geweldige titels, weet je wel, zoals nagellakjes die ook hebben.
Light as Citrus Fruit, Vivid as Dragon Fruit, Vibrant as Blueberry fruit, Ja super leuk en speels. 

Wat vinden jullie leuk hiervan of in het algemeen van dit merk? Laat het me vooral weten onderin de comments.

4 opmerkingen:

 1. Ik ken het merk niet maar ze hebben best leuke dingen zo te zien! vind die outfit met die gele shorts erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfits zijn echt super leuk. Jammer alleen inderdaad dat het behoorlijk prijzig is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is niet helemaal mijn ding denk ik.. Vind de outfit links bovenaan wel tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Annelie,

  Mat fashion is deze zomer een stuk voordeliger geworden dan het jaar hiervoor. Bijvoorbeeld de foto rechts boven is een prachtige gebreide tuniek, voor slechts € 64,95. http://www.bagoes.nl/Trui-fijnbrei-diepe-v-hals-p-27839.html Op onze website Bagoes fashion zijn nog veel meer hele mooie artikelen te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen