maandag 5 augustus 2013

Stel je voor..,

Foto: Google.nl
Stel je voor, de titel zag er misleidend overkomen, want ik ga me niet voorstellen, absoluut niet.
Nee dit is een soort van Tag idee of nou ja geen idee, vind je het leuk, neem het dan vooral over.

Stel dat je voor 1 dag terug in de tijd mag!
Een tijdmachine is uitgevonden en jij bent de gelukkige die een dag mag uitzoeken van voor je bent geboren. Je mag er een dagje rondkijken. Je kunt echter niks veranderen, je mag alleen een dagje rondkijken.
Welke dag of tijdperk uit de geschiedenis zou jij een dagje willen beleven?

Voor mij is deze keuze absoluut niet moeilijk, sinds ik al weet ben ik geobsedeerd door de middel eeuwen en dan helemaal omtrend de tijdsperiode van The Tudors.
Ik zou graag een dagje in vol ornaat mee willen maken aan het hof van Henry VIII. Alle drama, pracht en praal maar ook doem etc die daar heeft plaatsgevonden zou ik graag een dagje van willen proeven. Niet alleen om de kleding maar gewoon dat dit stukje geschiedenis mij altijd weer boeit en interesseert.

Wat zou jij willen zien als jij 1 dag terug de tijd in mag? Vertel het onder in de comments of zet het op je eigen blog. Ik ben benieuwd. 

5 opmerkingen:

 1. Ik zou graag een dagje willen rondkijken bij Kroonprins Rudolf van Oostenrijk in Wenen, een paar jaar voor zijn dood, inclusief de kleding die erbij hoort. Er is weinig bekend over het dagelijks leven van Rudolf, maar gezien zijn intelligentie en interesses, maar ook zijn escapades en vorm van vermaak, denk ik niet dat ik me ga vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou best eens tussen de dinosaurussen willen lopen en dan gelijk huilen dat ik weg wil, haha! Maar die tijd die jij zegt klinkt inderdaad wel erg vet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja dat zou ook wel iets voor mij zijn!

   Verwijderen
 3. je hebt een mooie blog
  liefs

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice photo :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  BeantwoordenVerwijderen