zondag 30 december 2012

Verslavend of niet? Mijn blik op tattoos


Zoals misschien al wel duidelijk was gaat deze post over mezelf in plaats van celebs of boeken of wat voor ander onderwerp. Ik dacht namelijk zelf maar eens te bloggen over me tattoos.
Hoe mensen denken over tattoos is bij iedereen anders, de 1 verafschuwd her terwijl de andere misschien compleet idolaat is er van. 
Voordat ik de redenen van mijn tattoos hier zal neerschrijven wil ik wel zeggen dat ik deze tattoos voor mezelf heb en niet om mee rond te pronken of te paraderen.

Als eerste begin ik over de tattoo op de 2de foto. Dit is een Triquetra een Keltische symbool. Klinkt allemaal erg ingewikkelt haha. Nee het verhaal achter deze tattoo is dat ik als 13 jarige al een prachtige plaatje had gevonden van een triquetra tattoo. Me vader had me beloofd dat als ik 16 was en ik had dit plaatje nog, nou dan mocht ik de tattoo nemen. Zo gezegt zo gedaan en op 16 en een half jarige leeftijd had ik me eerste tattoo. Waarom deze? Nouja heel simpel gezegt ik vond hem prachtig (vind ik nog steeds) en het was ook het logo van me favoriete tv serie charmed.

Nu de tattoo op de eerste foto, De woorden "Until The Very End". Een tattoo in een haast overweging. Wel geteld een maand voordat ik naar london zou gaan vorige jaar wou ik als een soort van herrinerings tattoo zetten. een Herrinering aan Harry Potter, Tuurlijk hoor ik al een berg mensen lachen, dat doe je toch niet. Nouja ik wel anders had ik hem niet natuurlijk.
Harry Potter heeft 12 jaar van me leven uitgemaakt en nog steeds vind ik het prachtig en geweldig. 
Zeg nou zelf, deze tattoo is toch een prachtig eer betoon. 

Natuurlijk zou deze post niet Annelie zijn als ik niet zou schrijven over mijn toekomstige ideeën. Tattoos is verslavend, na de eerste zei ik, ja ja nee dit is de enige en na een paar jaar was ik de volgende rijker.
Een jaar geleden wou ik al heel graag een tattoo die de betekenis had voor alle mensen en dieren in me leven waar ik van hou maar om iets te vinden wat ik wou was lastig tot aan 4 weken geleden.
Het is de bedoeling dat de woorden: "Always and Forever" op de zijkant van me voet komen, want zeg nou zelf je zal altijd en voor eeuwig van ze houden.
Maar als de tijd daar is zal ik zeker weer eventjes bloggen.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf weinig met tattoos, zou het denk ik zelf nooit een nemen, maar het idee van jouw tatoos is wel ontzettend mooi <3 En je wist al dat ik de tekst 'Always and Forever' ontzettend mooi vond <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zelf ook ontzettend graag een tattoo, maar mijn ouders zijn er enorm tegen. Daarom heb ik wat het gevoel dat ik geen tattoo kan laten zetten zolang ik nog bij hun woon.

  Mooie tattoos :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel blij dat mijn vader er absoluut geen moeite me heeft en er zelf ook 1 heeft. Mijn moeder heeft altijd lichte overtuiging nodig. Het scheelt dat mijn tattoos allemaal 'Normale/kleine'grote zijn.

   Verwijderen
 3. Mijn ouders zijn ook niet de grootste fans van tattoo's, alhoewel mijn zus er een heeft. Zelf vind ik ze heel mooi en ik overweeg het soms, maar ik ben een beetje bang van de pijn. Ik zit wel vaak met ideeën in mijn hoofd voor een tattoo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De pijn ja bij mij was het echt weinig. Het is een vervelend gevoel maar dit ligt echt aan je pijngrens. Zo zei iedereen aahhh je pols dat doet zeer maar uiteindelijk heb ik er weinig van gevoelt. Ja het vervelende gevoel. Het voelt een beetje alsof je, je hand ophaalt aan een muur of een stoeptegel. Me voet kijk ik dan wel weer beetje tegen op.

   Verwijderen