maandag 28 januari 2013

Favoriete Tv Show: Once Upon a Time

Centers on a woman with a troubled past who is drawn into a small town in Maine where the magic and mystery of Fairy Tales just may be real.

Once upon a time, een show die ik vorige jaar, kort in seizoen 1 ben gaan kijken. Of was het echt vanaf aflevering 1. Geen idee maar dat doet er niet toe.
Ik ga er niet teveel over vertellen, het verhaal zelf dan, maar wel waarom dit mijn favoriete show is.

Nouja Waarom, Ik hou van sprookjes haha. Ja ookal ben ik wel 21, vind ik sprookjes heerlijk. Disney en noem maar op. Tuurlijk is once upon a time compleet anders dan de disney sprookjes en is de verhaal lijn ook erg ander maar dat maakt niet uit.

Ik vind het geweldig dat er zoveel verhaallijnen zijn waar 1 personage de rode draad erin speelt, Rumpelstiltskin. Natuurlijk zit hij niet in ELK sprookje maar voor deze serie is het gewoon heel fijn dat hij in elk verhaal wel een vinger in de pap heeft.

Ik vind het concept heel origineel en de sterren cast is geweldig, helaas merk je wel dat dit ook wel zo zijn consequenties heeft. Als het gaat om special effect van mystieke wezens is dit absoluut erg slecht. Het oogt gewoon nep en dat is erg jammer want we weten dat het beter kan. (misschien wat minder sterrencast en dan meer geld voor betere effects?) 

Maar goed, ik blijf het een geweldige show vinden, 1 van mijn favorieten en zal zolang het intresant zijn, blijven kijken. Jij ooit wel eens Once Upon gekeken? Zoja wat vond je er van en Zo Nee, Misschien moet je het een keertje kijken. 

3 opmerkingen:

  1. Ik volg de serie ook, maar ik ben er niet helemaal weg van. Niet alle afleveringen zijn even sterk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het eens met Joyce. Ik moet soms ook echt even slikken bij de special effects want die zijn niet altijd.. Hoe zal ik het zeggen? Niet echt goed. Ik volg de serie maar ben niet zo'n grote fan als jij bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het eerste seizoen helemaal gezien, erg leuke serie. Moet alleen nog steeds een keer aan seizoen 2 beginnen..

    BeantwoordenVerwijderen