maandag 21 januari 2013

Film review: Ice Age: Continental Drift.


Manny, Diego, and Sid embark upon another adventure after their continent is set adrift. Using an iceberg as a ship, they encounter sea creatures and battle pirates as they explore a new world.


Zaterdag was er zoals gewoonlijk weer eens niks op de tv, whats new!
Me vader stelde voor kom, we gaan een filmpje huren via videoland op de kpn box. Eindeloos gezocht naar Hugo, maar die staat er dus niet op. In de zoektocht kwamen we dus ook deze film tegen.
Gezien we beide al heel vaak hebben genoten van deze films in het verleden zouden we deze ook even gaan kijken om te zien of die net zo goed is als al die anderen.

En of die goed was. de humor in deze film was weer heerlijk on point met geniale quotes zoals deze: "I slept through the comet that killed the Unicorns" Nee ik heb compleet in een scheur gelegen om deze film, flauwe humor, leuke grapjes en echt schijt aan alles dat klopt met de natuur van die tijd (maar hey het is natuurlijk een animatie film)

Er zijn ontzettend veel personages bijgekomen en ook deze stemmen zijn ingesproken door een A-list lijst van sterren, Peter Dinklage, Jennifer Lopez, Heather Morris, Rebel Wilson en nog zoveel meer. (bekijk dat hier.) Nee Ik raad hem zeker aan voor een avondje stom tv kijken en lekker te lachen.

3 opmerkingen:

  1. Volgens mij review jij alleen films die ik nog niet heb gezien, hihi :P Ice Age films zijn gewoon altijd leuk though

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op ice age, ik vond de attractie bij moviepark gemany ook zo tof van ice age haha bij het kijken van tekenfilms voel ik me weer een klein meisje, moet kunnen toch

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ghehe ja dit was indd een leuke film :P

    BeantwoordenVerwijderen