dinsdag 22 januari 2013

Gefascineerd door: Selena Gomez

foto's: Tumblr

Vandaag is een inspiratie bron van mij aan de beurt, een rol model niet alleen voor mij maar voor zoveel meiden over de wereld. Ik heb het over Selena Gomez natuurlijk.
De meeste mensen kennen haar als Alex Russo van de Disney serie 'Wizard of Waverly Place' een heerlijke show die ik zelf graag ook wel eens bekijk. Naast deze serie heeft ze zelf ook tal loze films gemaakt waaronder enkele favorieten van mij: 'Ramona and Beezus', 'Monte Carlo' maar ook kan ik niet wachten op de film 'Spring breakers'.

Naast haar Acteerwerk zingt ze ook en is hier mee begonnen. Onder de band naam Selena Gomez & The Scene brachten ze drie albums uit. 'Kiss & Tell', 'A year with rain' en 'When the sun goes down' en dit jaar heeft ze gezegt na een stop jaar weer bezig te zijn met een album. Ik kan zeker niet wachten, stiekem hopend dat deze tour wel door europa gaat, want ja ik wil haar graag haar life zien.

Natuurlijk blog ik over sterren die ook inspirerend zijn op andere vlaktes, Selena is daar natuurlijk geen uitzondering op. Selena werkt al sinds jonge leeftijd samen met Unicef, Zij is hun jongste ambassadrice. 
Sinds 2010 doet ze elk jaar een benefiet concert voor Unicef met haar band The Scene. Dit is altijd een akoestische concert waarin ze zowel muziek van haarzelf zingt en muziek covert. Alle opbrengsten van deze benefiet concerten gaat rechtstreekt naar Unicef.

Ik zelf zal selena zelf zo lang mogelijk steunen in dat wat ze doet. Ik weet zeker dat haar acteer werk, der muziek en het inzetten voor het goede doel mij nog voor lang zal inspireren.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb eerlijk gezegd zelf niet heel veel met Selena, niet dat ik iets tegen haar heb, maar ook weinig met. Laatst toen wel 'Monte Carlo' met jou gezien en af en toe ik krijg ik een nummer van haar mee, maar dat is het wel ongeveer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook niet echt heel veel met haar ofzo. Ben geen grote fan van haar muziek of acteerwerk, maar ik vind haar ook zeker niet slecht. Wel leuk dat ze zich inzet voor Unicef :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. She really is talented!

  Have a great day,
  -Kati

  BeantwoordenVerwijderen