zaterdag 19 januari 2013

Haar is inspirerend!

Fotos: Weheartit.com

Haar is inspirerend, er zullen vast genoeg mensen denken, wat is dat voor bullshit. Nouja ieder zijn mening toch haha. Nee ik vind haar, kapsels en alles wat je er mee kan doen inspirerend. Hierboven een paar dingen die mijn absoluut aanspreken bij mijn zoektocht.

Zelf ben ik erg gedreven in vlechten en kan ik ook veel hiermee. Opsteken is nog niet echt mijn ding helaas, maar oefenen en oefenen zorgen er vast voor dat dit lukt. Daarnaast hebben we nog de dip dye, dit heb ik al eens gehad (kun je hier vinden) maar wil ik heel graag nog een keer, miss net zo iets als hierboven lijkt me wel gaaf. Naast dit alles ben ik nog steeds druk bezig het zelf lang te laten groeien.

Wat is jou kijk op kapsels, haar etc? en wat wil je nou nog graag zien op mijn blog?
(zelfgeschoten fotos moet even wachten aangezien mijn card reader kapot is :( )
Laat het me weten, Ik wil graag me horizon verbreden.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige kapsels, stuk voor stuk. Als mijn haar eindelijk op lengte is laat ik het je een keertje invlechten hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow erg mooie hairstyles! Ik vind het zo leuk om gewoon wat te kloten met mijn haar zegmaar, je kan er zoveel dingen mee! Zag vandaag ook een soort ribbon-bun voor op je hoofd. Heb het geprobeerd maar het zag er niet zo mooi uit als op de foto helaas, maar ach.. oefening baart kunst ;) maar ben het met je eens, haar is erg inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het allemaal super mooi! Maar met mijn haar... Kan het allemaal niet, veel te kort! Ik vind haar zeker inspirerend, kan me ook prima vermaken om naar andermans haar te kijken. Ik zelf vind haar vooral inspirerend om te knippen en verven, want dat doe ik met mijn haar haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie romantische haarlooks! Ik had altijd heel lang haar maar daar deed ik vrij weinig mee. Nu heb ik een boblijn kapsel, erg leuk maar nu mis ik het kunnen vlechten met mijn haar en leuke knotjes kapsels. Hmm lang laten groeien of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lang groeien kan altijd, vind je het toch niks dan kun je toch zo weer naar de kapper :) dat is het mooie er van haha.

   Verwijderen
 5. So pretty! Ik ben zelf echt een ramp met mijn haar of dat van iemand anders dus het is bij mij altijd simpel: los of in een staart xD Door de laagjes in men haar is het vlechten zo'n beetje mission impossible, maar vroeger toen ik nog extreem lang haar had en zonder laagjes had ik veel vlechten en ook wel eens 100 vlechtjes ofzo :) En nu mag men zusje het nog wel eens krullen :P

  BeantwoordenVerwijderen