maandag 11 februari 2013

Favoriete TV Show: Pretty Little Liars

foto: ABC Family
Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, whilst unraveling the mystery of the murder of their best friend.


De enige serie die me bijna wekelijks op het puntje van me stoel kan laten zitten. 
Waneer, waarom en hoe ik deze serie ben gaan kijken weet ik absoluut niet meer, volgens mij had 1 van me vrienden hem mij aangeraden en als series junky wou ik dit zeker een kans geven.

Het is zoals ik zei een super spannende serie, soms heb je een wat 'rustigere' aflevering tussen alle spanning door en dat is zo nu en dan wel welkom. (wauw dit is ook de eerste keer dat ik niet echt de woorden op papier krijg die ik wil hebben, want ik ben echt 'verliefd' op deze serie) Het gene wat mij echt erin trekt is dat je nooit weet welke kan het op gaat. Je denkt da je die ene persoon kan vertrouwen en de volgende episode is dat allemaal weer weg. Nee het is nooit saai in Rosewood.

Zoals hier boven ook staat kom ik op de 1 of andere manier niet bepaald uit me woorden, dus bij deze laat ik het hierbij. Iedere blogger heeft zo nu en dan wel eens een 'down' moment right? Bij deze de mijne haha.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb de serie dus echt nog nooit gezien, maar hoor er altijd meer dan genoeg goeds over :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. miss een keertje kijken dan haha :P

   Verwijderen
  2. Ik kan eht alleen niet aan qua tijd om nog een serie erbij te kijekn volgens mij hihi

   Verwijderen
 2. Toen de serie gestart was, had ik lang getwijfeld of ik het al dan niet wilde zien.. maar ondertussen is het ook één van mijn favoriete series en het wordt altijd maar spannender en spannender. I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet nog steeds beginnen met kijken. Misschien dat ik toch deze week ga beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen