maandag 14 januari 2013

Zoektocht naar: Zwarte Rok


Niet naar zomaar een zwarte rok maar natuurlijk eentje die ook draagbaar is op een dagelijkse basis. De perfecte rok is voor mij dagelijks te dragen, zit comfortabel en is makkelijk te combineren en te dragen. Dit is toch geen grote eisen lijst toch?
Hierboven een paar die mij toch wel heel erg aanspreken. De eerste en laatste natuurlijk door die super gave rits aan de voorkant en de middelste lijkt me gewoon een heerlijke, zwierige rok. In mijn zoektocht helaas geen plus maten peplum rok gevonden, want ja die vind ik al helemaal geweldig.
(ja er zijn jurken, maar dat durf ik nog niet aan op dagelijkse basis door me zelfvertrouwen aangezien een vorm gevende jurk te strak zit en een losse jurk me als een aardappel zak staat.)

4 opmerkingen:

  1. Jurken kunnen heel mooi en afslankend zijn! Vooral als het dus niet wijd loopt vanaf de borst maar juist strak. Misschien toch een keer proberen in de winkel. :) Van deze rokken vind ik de middelste het mooist, maar simpelweg omdat ik niet zo vande ritsen op rokken ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb tot nu toe nog geen jurken gevonden in mijn maat die er op die manier charmant uitzagen en ik naar bijv. school zou durven dragen.

      Verwijderen
  2. De tweede is heel leuk!

    www.kimgodschalk.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral de eerste heel erg leuk :D Peplum rokken zijn idd leuk, jammer dat je er nog geen hebt gevonden in de juiste maat, wel een tip daarbij is dat ze niet het meest flateuse model hebben overigens

    BeantwoordenVerwijderen